Jag hade ett il & broderade för en gångs skull på vitt & lät det vita vara kvar och synas. Det var januarisnön som inspirerade kanske & kylan. Jag använde små tyg- & tyllbitar som jag broderade fast. Det var det mönstrade tyget som skymtas under hjärtat som inspirerade till färgerna. Roligt var det i alla fall. ATC blev det. Fyra ATC med färgerna gemensamt.
Jag märkte dock i efterhand hur stor skillnad det blev på mina kort då jag (det som du ser längst upp till höger) monterade ett på en grå kartong. Den grå kartongen lyser igenom det vita bomullstyget. Jag har limmat mina ATC på spillkartong av alla de slag, det grå är en baksida på ett kollegieblock. Jag & Hanna monterar på samma sätt, på hennes blogg hittar de en bra instruktion till montering.

I got inspired by the snow and did four ATC´s. Suprisingly (for myself) I did them on white fabrid and the white was allowed to stay…It was fun & I did four of them, four ATC´s who has the colours in common. If you want to know how I finished them, look into Hannas blog (I do it the same way)
/Madde

Tagged with:
 

5 Responses to Fyra kort blev det

 1. iHanna skriver:

  Åh vilka härliga ATC! Superfina och glada. Tack för länkning också. :-)

 2. Britt Dahné skriver:

  Vilka fina ATC, jag har inga som helst problem med mina monteringar då jag gör mina ATC på tovat och sen klistrar jag på mitt visitkort på baksidan, så gör den late!

 3. madde madde skriver:

  Vad glad jag blir över att ni gillar dem :)

 4. Birgitta skriver:

  Fina!
  Jag är nybörjare sedan i somras och har med stor glädje broderat många ATCkort. Jag har svårt för att hitta någon att byta med. Vill du byta med mig?

  • madde madde skriver:

   Vad roligt att du &så gillar ATC Birgitta. Jag byter gärna ett kort med dig. Skicka mig ett mail: info(at)designmadde.se så får vi kontakt den vägen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 5 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange