“…jag trodde att jag skulle komma till ett vanligt hem
& tänkte att det var bra att du plockade fram lite broderier så att vi skulle ha något att fotografera, men det behövdes inte, här finns ju hur mycket som helst!”

Jag hade besök idag, en journalist och en fotograf tittade förbi på förmiddagen. Det kommer ett reportage i Västerbottens Kuriren på lördag. Jag är väldigt nyfiken på vad som kommer att stå i den artikeln. Det är ju både roligt och lite läskigt det här med hur människor uppfattar en & det skall bli spännande att se hur de uppfattade mig & mitt hem.  Håll tummarna!

“I thought that I was coming to a common home. That´s why I asked you to show your embroiderys, so that we would have something to take photos of. That was not necessary. You´ve got som much to look at & take photos of…” A journalist and photographer visited me today. They´re doing an article about me this weekend. Wonder what they´ll write, what their expression was of me & my home…
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Ett ovanligt hem?

 1. Maria skriver:

  Ser ut som ett väldigt härligt och personligt hem. Jag älskar rutiga golv. Har inget själv, men hoppas kunna ordna det någon dag.

 2. eva albrektsson skriver:

  Jag håller tummarna men det blir säkert jättebra
  Eva

 3. madde madde skriver:

  :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange