Olika sorters gråskalor i världen, nu. Överallt. Snön yr. Jag finner inspiration i det grå, i det grafiska. Men…jag längtar till starka färger. Många färger. Jag har en grön väska och turkosa naglar. Mina guldskor hade jag på fötterna idag. I morgon blir det nog mina röda…

The world is grey. Really grey right now. The snow´s pouring down. I find the grey scale inspirational. But,  I´m longing for colour, lots. I´ve got a green bag, turqoise finger nails and I wore my gold-sneakers today. I think I´ll wear my red ones tomorrow…
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to Världen i grått

  1. Britt Dahne skriver:

    Jag som precis kommet hem från västafrika kan aldrig bli mätt på färgprakten som bärs av både kvinnor och män….Gotland är grått grått av regn och dimma….

  2. Maria skriver:

    Hej! Bra med kontraster! Gråskala v/s färg. Jag hoppas att du får ett gott kreativt 2012!

  3. Maria skriver:

    Jag har beställt mina kinaskor på en sida som heter Eldopalen (de i sammet) De andra är från Kina, men för liten storlek.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett + 19 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange