Det är här jag hittar mycket av min energi och min inspiration. Mitt lugn och min kontemplation. Här vårdar jag min stillhet, mig själv. Här trivs jag själv. Här vårdar jag min eremit. Det här är hemma hos mig. Bara en liten promenad längs vägen. Vårdar du din eremit?

This is where I take care of my self, where I nourish my soul and my calm. Where I find energy and inspiration. This is where I contemplate, reflect and think. This is at my place. Just a little walk down the road.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Vårda din eremit

  1. ann skriver:

    Så vackert Madde, vi har också haft en underbar dag med klarblå himmel ingen snö tyvärr. Solen ger energi och lust.

  2. Elwa skriver:

    Ja du, tänk så nära det finns, det som vi bäst behöver! Och du bor verkligen så att själen trivs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.