I veckan träffade jag mina grannar (vi är ju en grupp som ses regelbundet och gör nåt trevligt) & vi hade en riktigt trevlig kväll (som vanligt). Denna gång hade vi bestämt att det skulle vara bokbytardag & syjunta. Så att det fanns något för alla. Någon stickade för första gången på år & dar, en annan tog upp ett broderi igen som legat några år, en broderade på ett överkast & en broderade ett julkort (ett av många broderade julkort som hon skickar varje år – hoppas att ni som får ett verkligen inser den tid och energi som läggs på vart och ett).
Jag gick hem med goda kakor i magen, en hel del skratt, några nya böcker och flera, flera stygn gjorda på den hemliga utmaningen…

This week the ladies from my village met & we had a great time. We swapt books, we stitched and knitted and we of course drank coffee, ate cookies and laughed. It a really great way to get to know each other.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange