Sitter och funderar på ord, bokstäver och innebörd. I slöjdakademins hemliga utmaning är veckas instruktion att lägga till just detta. Jag tycker att det är en riktigt rolig instruktion, men jag kan inte bestämma mig… Ska jag ta ett namn, en fras, ett ordspråk, en titel, en dikt, ett utrop…& hur skall jag uttrycka det?
Jag låter mig i  alla fall inspireras av deord jag möter och de jag ser. Det finns väldigt mycket man möter bara på en promenad. Den rätte & Jag vill inte dö är två pjäser som går i Göteborg.

I´m thinking about words, phrases, names, quotes, letters…for this weeks instruction in the secret craft challenge  at slöjdakademin. You do meet a lot of words on an ordinary walk. The words above is at a theatre, thry say “the right one” and “I don´t want to die”.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 − sex =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange