Lövet, ja, lövet…
Jag måste bestämma mig nu. Verkligen bestämma mig nu. Bestämma & göra. Göra i lugn och ro. Jag vet att så himla många redan är klara eller har allt tydligt utstakat framför sig. Så som Ann, Maria, Tyger & Ting, Marie, Austre Slöjdar och en himla massa fler.  Jag velar lite fortfarande. Men jag vet också att det finns några löv som inte har så många idéer. Det är en lättnad. Ett tag kändes det som att ALLA var klara utom jag.

I have to decide. The leaf for the big exhibition. I knoow so many who are ready. I´m not. Arrgh…
/Madde

Tagged with:
 

6 Responses to Måste bestämma mig

 1. Elwa skriver:

  Åååå så skönt att det finns fler som inte är klar med lövet! I morgon tänker jag börja, så är det bara säger jag till mig själv. Ideer har kommit och förkastats, tidigt om morgnar har jag vaknat av att hjärnan jobbat med lövet!

 2. Inger Svensson skriver:

  Å, jag är klar tralalalala :)

 3. ann skriver:

  Åh ta det lugnt Madde, jag är bara nästan klar. Just nu funderar jag över hur jag skall få dit mitt virkade band, lim eller möbelspik eller lim. Vilket superlim funkar kalasbra på både textil och målat… funderar in i det sista. Visa mer av det röda tyget som låg underst det ser ut som det är något fint mönster på.

 4. madde madde skriver:

  Härligt Inger! Ann – vad händer om du använde häftpistol, den klammern bör bli rätt osynlig i “lurvet” och då sitter verkligen ditt virkade band fast? Elwa – det är bara vi jobbar på :)
  & vad gäller tygerna på bilden, så är det en av mina förkastade idéer – det är ett antal småstuvar som jag sydde ihop och hade en idé med, men inte längre.
  Det senaste jag gjorde med lövet var att målade trästommen!

 5. Linnéa Lindéh skriver:

  Jag har gjort det klart många gånger i fantasin men inte börjat på riktigt än….börjar få ågren…det var ju så lång tid man hade på sig…tänk om det inte funkar som jag tänkt? Ska börja på torsdag när jag har ledig dag!

 6. Elwa skriver:

  Jag har börjat! Stommen är målad, men ska färgas in lite mer med dyna. Resten är höljt i dimma, men jag hoppas den lättar snart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 18 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange