Jag älskar verkligen böcker. Jag kan strosa omkring i en bokhandel och titta och känna i timmar. På samma sätt kan jag vara på bibliotek. Jag har ett behov av böcker. Jag tycker om att omge mig med böcker. Jag tycker om att titta i böcker, bläddra i böcker, läsa böcker.  Jag köpere en hel del böcker. Jag köper nya böcker och jag köper begagnade böcker. Jag ger bort böcker. Jag byter böcker och jag lånar böcker.
Jag var på bibblan i veckan och då lånade jag denna bok, Hem ljuva hem. Jag har lånat den förut, jag  kommer säkert att låna den igen en annan gång.
Jag tycker om att sitta vid köksbordet, dricka kaffe och fascineras över de broderade bonaderna som har hängt i hemmen. Bonader som säkert fortfarnade hänger i hemmen. I mitt barndomshem sitter en bonad på köksväggen Mitt hem är så ringa, min dörr är så låg, men aldrig en kärare boning jag såg, kring hela den grönskande jorden.
Hur känner du inför bonaderna?

I love books. I buy books, lend books, read books. I often visits book stores and librarys. This week I loaned ths book. It´s a book withh ictures of embroidered hangings. Hangings with quotes and sayings on them. Hangings wich uused to hang in every home. In some homes they still hang. The book´s called Home sweet home. Do you have hangings like this?
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange