Nu är det dags för ännu en broderikurs!
En broderikurs där vi jobbar med färg och stygn, alla möjliga sorter, på alla möjliga håll. Att ta in färg i broderiet, färg som komplement, som utgångspunkt, som pricken över i:et…En inspirationskurs med färg i fokus! Vi börjar på fredagkväll & fortsätter på lördagen. Vi håller denna gång till i Idéans lokaler i Umeå där vi har tillgång till en stor ateljé. Kom så broderar vi & använder färg. Jag utmanar dig, men vi börjar där du har lust… Kommer du?

Tid: 16/3 18.00-21.00, 17/3 10.00-16.00
Lokal: Idéans ateljé, Umeå
Kostnad: 1.100:-* inkl moms

Kursledare & arrangör är Madelene Edlund / designmadde.
Anmälan görs via e-post till: info(at)designmadde.se senast den 8 mars.
Frågor? ring Madde på tfn 070-308 95 94

* kaffe och visst material ingår.Kursdeltagarna tar med eget broderimaterial – i god tid innan kursen skickas en materiallista ut som vägledning. Visst material finns att köpa. Medtag egen lunch på lördagen (kylskåp & micro finns att tillgå.) Inga speciella förkunskaper krävs.

In march, 16-17/3, I´m having a course in embroidery & colour! Colour as in paint – in all sorts of ways. Stiches and paint, colour and thread! Send me an e-mail if you want more info in english.
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Färgfyllda stygn & färgglada trådar

  1. iHanna skriver:

    Ser ut som en rolig kurs! Jag har lagt in den i kalendariumet på http://www.broderiakademin.nu också nu.

  2. […] jag förbi en anslagstavla & där var en affisch, min egen affisch. Affischen till min broderikurs i mars. (Kommer du?) Det gjorde mig glad att den hängde där, det gjorde mig glad att någon tyckte att […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 + sexton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange