Idag plockar vi ner julen här hemma. Nu är det nog. Nu är det dags för annat. För nytt. För ljuset. För vår (jaja, jag vet att det är hur långt bort som helst och innan dess väntar många kalla minusgrader och mer snö, men i alla fall).


Idag plockade jag fram några damer jag inte sett på länge. Damer jag tryckt på papper för ganska många år sedan. Jag tänkte göra något med dem, man jag har inte riktigt kommit på vad ännu. Vet bara att jag har lust. Gillar det tvåfärgade, det enkla. Gillar det krusidullfria. Gillar den svarta passpartouten. Hur kan jag inspireras av dessa – förstora, försminska, överföra?
Brainstorma med mig!

I´m cleaning out christmas today. Now it´s enough. It´s time for light, thwe sun. It´s time for spring now (well I know it´s a reaaaaaally long time before it´s spring, but you can´t blame a girl for longing…)  Instead of all the christmas things I re-found some prints of ladies I did quite a few years back. I´d like to do something with them. Get inspired by them. Don´t know how. Any tips?
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Bort & fram

 1. Karin skriver:

  Jättefina! Och snyggt med rött-vitt-svart!
  Jag skulle gärna ha detta tryck på en kudde!
  Tygtryck. Det kan du sälja som metervara.
  Kan tänka mej ett påslakan också! Vore fint att bädda med! :-)
  Kram!
  Karin

 2. ann skriver:

  Lägga till, pärlor, stygn, mönster…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 − 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange