I juli skrev jag ett inlägg om en fantastisk Anna Själv Tredje skulptur som finns på Västerbottens Museum. För några veckor sedan kom ett uppskattande mail från konstnären själv, Per-Åke Backman. Han berättade att han har en utställning nu på Dalarnas museum i Falun (skynda, på fredag är sista dagen). Han skickade också en bild på sina helt fantastiska stjärngossar, man vill ju ha varenda en. Visst är de fina?
Jag önskar en er glittrande lucia vänner!

In july I wrote  about a wonderful sculpture, Anna Själv Tredje, that I saw at the museum. A couple of weeks ago the artist, Per-Åke Backman, wrote me with appreciation and told me about his exhibition at Dalarnas museum in Falun (it ends on friday). And he sent a photo of his wonderful “star boy”-sculptures, star boys  accompany our lucia. Today it´s lucia-day. Have a great one!
/Madde

 

Tagged with:
 

2 Responses to Ser du stjärnan…

  1. Tyg och otyg skriver:

    Ja, de är underbara! Jag har spanat in dem “live” eftersom jag ju bor i Falun!

  2. Elisabet skriver:

    Helt underbara!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange