Västerbottens läns hemslöjdsförening har utlyst en ATC-tävling på temat novemberblues. Jag har lämnat in två kort & jag vet att juryn idag sitter och klurar, kollar och väljer ut en vinnare. Vinnaren och utställningen (som det blir av alla inlämnade ATC-kort) går av stapeln den 16 december på ALVA-kultur på Norrlands Universitetssjukhus. Därefter går utställningen på turné till Lycksele och Skellefteå lasarett. Fick höra av en kvinna på hemslöjdsföreningen när jag lämnade in mina kort att  min dam var så ekivok & tonläget sa inte att hon direkt gillade den. Jag skulle inte tro att det går nog så bra för min dam i tävlingen.

I´ve made two ATC-card and entered a ATC-compettion/exhibition. The theme is November Blues. The exhibitions opena on the 16th of december at ALVA culture. It will later on also be shown in Lycksele and Skelefteå.
/Madde

 

Tagged with:
 

6 Responses to Novemberblues

 1. Linnéa Lindéh skriver:

  Jag tycker damen var läcker!

 2. Malin Lundberg Isaksson skriver:

  Ekivok?
  Hahaha! Underbart! Kan se bilden framför mig, den lite stränga jurydamen… Klart att folk på lasarett behöver lite uppmuntran – varför inte lite naket! Men vad i består det ekivoka? Att bröstvårtan glittrar? Hoppas du döpt ditt kort till något riktigt raffigt. As odd as a nipple…
  Jag skulle definitivt rösta på dig!

  Älskar ATC! Haft 16 glada barn här i veckan som klippt och skapat så det stått härliga till.

 3. Tyg och otyg skriver:

  Det var väldigt så pryd man kan vara. Hon behövde nog se lite fler nakna damer helt enkelt!

 4. Maria skriver:

  Ekivok!? Då har man inte sett mycket här i världen =)

 5. Karen skriver:

  They are beautiful and tastefully done!

 6. […] av en ATC-utställning initierad av Västerbottens läns Hemslöjdsförening. Jag har med två kort. Jag ksall ta med kameran så jag återkommer. ATC-kortet på bilden är textiltryck (de små […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 + 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange