Ute är det plusgrader och blåser mer än man egentligen orkar med. När jag tittar ut känns det mer som en mörk oktoberdag. Men det är juletid, eller i alla fall mellandagar. Snart går vi in i ett nytt år. Det vänder och blir ljusare. Idag blir det ingen promenad, då blåser jag bort. Idag blir ännu en dag för umgänge och sällskapsspel och film. Tid med de jag tycker om. Tid till att vara. Tid till mig själv. Madde hjärta tid.

It´s almost new years eve and it´s like it´s October outside. Green grass, really windy and not a snowflake in sight. But it´s time for me, for the ones I like and love, for board games and coffee. Time to be. Tima to see. Time to read. It´s time.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Madde hjärta tid

  1. IréneJB skriver:

    Det är du inte ensam om :) Tid för att ta det lugnt behövs. Ha det så bra nu i mellandagarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 − tretton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange