Jag har sytt kedjestygn och upp-och-ner-stygn (roligare att säga än förstygn, förstygn låter inte riktigt som ett färdigt, eget stygn, det låter  nästan provisoriskt, som en skiss bara…)  En massa stygn har det blivit, runt om och i hjärtform. Kanske slutar jag nu. Kanske broderar jag mera stygn. Jag har broderat på ett kedjebroderi/stygnhälsning. De som vandrar varje månad. Om jag har räknat rätt är nu det sista. Elva personer och elva broderier har skickats runt Sverige under året. Längst norrut till mig. Nästa månadsskifte får jag tillbaka mitt eget, det jag började på för 10 månader sedan. Undra hur det ser ut nu?  Undra hur ägaren av detta broderi tänker om det hon får tillbaka…(jag visar ju bara en pyttebit, lite hemligt måste det ju vara)

I´ve done a lot of chain stitches and running stitches. A lot of them. Perhaps I´ll do some more, perhaps this is it. This is the monthly chain embroidery that has been sent around this year, eleven women, eleven embroiderys. Next month I´ll get mine back. It´s exciting. Wonder how it looks like? Wonder how this embrodiery, with all my stitching will be received?  (and I´ve only showed a little piece of it in this post, it has to be surprise for her when she opens the envelope)
/Madde

 

3 Responses to Kedjestygn

 1. Maria skriver:

  Spännnade med kedjestygn på ett kedjebroderi. Bland det roligaste som finns att brodera, men det är lite för tidskrävande för att syssla med varje dag…

 2. Min tråd skriver:

  Det var ett helt underbart kjedjebroderi som kom hem i brevlådan. Det sitter redan på väggen och förgyller rummet. Gissade faktiskt att det var du som gjort ” hjärtan-ramen”.
  God fortsattning!

  • madde madde skriver:

   Vad roligt att du gillade det! Jag fick hem mitt igår också – är riktigt glad också, ska visa det på bloggen inom kort :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva + 6 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange