Idag målade jag grunderna till ett par till damer-bilder. Textilfärg på tyg. DEt blir nog broderi på dem. Textila bilder, men lite större än ATC-kort den här gången. Jag har gjort väldigt många damer, damer av alla de slag. I alla möjliga tekniker och material. Nu blir det ett par till. Men ni får inte se, inte än…

I´ve done a whole lot of ladies. Ladies in different shapes and colours. Painted, embroidered… Today I´ve made lady-bases for a couple of more ladies. I painted on fabric, fabric wich are going to be embroidered. But you can´t see, yet…
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Ännu fler damer

  1. Cicci skriver:

    Åh vilka fina nya damer som kommit till! :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 − sex =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange