Just nu pågår en utställning med Anneli Furmark på Galleri Alva i Umeå (& fram till den 27 december, så skynda om du vill se den) Utställningen som heter I normala fall visar akvareller, virkade dukar och berättelselådor. Jag ser mönster, färger, minnen, barndom, återblickar och hopkok av minnesfragment. Jag gillar att gå omkring där och betrakta formerna och färgerna, upprepningarna och avtrycken.


Utställningen inspirerar till avtryck, upprepning och återblick till sin /mina rötter. Denna utställning blir nog utgångspunkten i min inspiration till Slöjdakademins hemliga utmaning, det som pågår, nu under julen så har vi instruktionen rötter. Hur tänker jag kring rötter och hur får jag ihop det med detta och hur uttrycker jag det sen…

I saw an exhibition with Anneli Furmark. Watercolour, croched table cloths, boxes with storys and memories. Liked it. Get inspired by it, by it´s colours and the way it works with imprints, impressions and reminiscence.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Akvarell & virkade dukar

  1. ann skriver:

    Åh tack tack tack snälla madde nu vet jag precis!!!! ÅH TACK. Rötter har äntligen mognat klart.

    Dessa virkade dukar har dykt upp lite här och där, jag är otroligt inspirerad av dem på alla olika plan. Hmm kanske skulle de kunna bli en helt egen utmaning…

  2. madde madde skriver:

    Virkade dukar vore absolut roligt som utgångspunkt eller så, i en utmaning :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange