I fredags var jag på vernissagen till Västerbottens läns hemslöjdsförenings utställning “Novemberblues” med ATC-kort på ALVA kultur. Hela 90 kort var inlämnade och de visade på en hel rad uttryck, tekniker och formspråk. Merparten var textila och genom mina små notiser på Broderiakademins hemsida så fanns deltagare från hela Sverige. Mycket roligt! ATC är ju ett fantastiskt sätt att uttrycka något på – det begränsade formatet gör något med uttrycket. Ja, jag gillar det verkligen. Det blir fler ATC kort framöver.

På grund av att ATC utställningen (gissar jag) skall vandra mellan Västerbottens lasarett så var de presenterade i lådor med glas & lagda på bord. Det var inte en särskilt upphetsande presentation och det tillsammans med en otroligt dålig belysning gjorde att utställningen i princip var omöjlig att fotografera. Så några riktigt bra bilder kan jag tyvärr inte bjuda på.
Har ni vägarna förbi dock så är det en roligt liten utställning tack vare variationen av uttryck.

I´ve visited the ATC exhibition & it was really fun, despite the very bad lights and the boring presentation (in wood boxes with glass). It made it almost impossible to take good photos. But it was fun to see all the different expressions in the 90 ATC´s wich was presented. I want to more ATC´s, a lot more…
/Madde

 

Tagged with:
 

One Response to 90 ATC

  1. Inger Svensson skriver:

    Ja, många olika uttryck är det, roligt att titta på!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange