Jag har en vecka full av workshops, igår arbetade jag med spökmasker för höstlovslediga barn (se ett inlslag på web-tv HÄR) och i morgon skall jag åka till Storuman för att ha en sagoworkshop med de mindre barnen.
Idag har jag varit på en idédag för grundskolelärare om Skapande Skola. Jag har pratat med lärare, lyssnat till andra kulturutövare och själv hållit i en workshop i samarbete med länshemslöjdskonsulenten Anneli utifrån bloggen 365 saker du kan slöjda. Dagens tema: medaljer! Himla roligt att göra och det var himla peppade lärare. Jag har ett Skapande Skola-erbjudande och kommer gärna ut i skolor/klasser och arbetar praktiskt, konkret och lustfyllt.
Mitt i denna dag hann jag också att själv deltaga i en workshop & det var inte helt fel. Riktigt roligt att använda material jag så sällan använder (bra att jag hade ett bamseplåster i väskan också för kniven var vass)
This week is full of workshops. It is autumn holiday for all the schools, so the children are having fun & the teachers are doing in-job training. I´m giving a couple workshops this week for children & today it was a workshop for teachers – medals! But I also took the time to go to one myself, & I carved in wood. Really, really great. But I´m glad I had a band aid in my bag, the knife was very sharp.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − tio =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange