Jag har nu gått en tvådagarskurs i bokbinderi & pappersvikning med Åsa på Bok & Box. Fokus låg på pappersvikning och små grejer & jag har nosat på bokbinderi, i alla fall hur man häftar (ja, det heter så men det betyder att man syr ihop böcker) Förhoppningsvis sitter kunskaperna så att jag kan fortsätta en annan dag, fortsätta när jag själv behöver en anteckningsbok eller skissbok. Jag har i alla fall med mig hem små anteckningsböcker och kort. Det får bli små presenter.

I´ve just finished the course in bookbinding and paper folding. It´was focused on paper folding & I´ve learned the basic steps in bookbinding.
/Madde

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 + tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.