Idag är det så otroligt, himla, trist-grått. Vi håller också på att flyta in i den mörka och mörkaste årstiden. En när det är mörkt när man stiger upp och mörkt när man kommer hem (de dagar jag arbetar i stan på Idéan). Mörkt å trist. För att motverka det lite gick jag igenom lite sommarbilder. Sommarens blomsterbilder. Färgglada, sprudlande sommarblommor. Jag får nog vara färgglad i morgon. Psykologisk påklädning handlar det då om.

It´s so grey and dark now. It´ll soon be dark when I get up in the morning and dark when I get home. Today this is/was really boring so I had to look through my photos from this summer. My photos of colourful flowers. I might have to wear something colourful tomorrow. To cheer myself  (and perhaps others) up.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to I dag är det himla grått

  1. Inger Svensson skriver:

    Åååååååååååååå så vackert blir så varm i hjärtat av blommor:)

  2. Marie skriver:

    Fantastiskt vackra blommor!
    Blir det en nagel i varje färg i morgon?
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − 13 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.