Ljuvliga trollsländor som fastnade i min kamera och mitt minne (såg dem på en utställning på Luleå konsthall för några år sedan). Kollar på dem nu och då. Stora, rejäla och skira på samma gång. Sybehör i vingarna. Tyvärr har jag helt glömt vem konstnären är. Någon som vet?

Really cool dragon-flies. Saw them at Luleå Art Museum a couple of years ago. Big, transparent, light and solid at the same time. Needles and sequins i the wings. Sorry to say I forgot who the artist is, anyone who knows?
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Trollsländor på nålar

  1. eva albrektsson skriver:

    Åh trollsändor som är min favoritinsekt. Hade varit kul att se dem. Vi ses till helgen
    Eva

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton + sex =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.