När man gör det, tittar åt sidan ibland, eller uppåt. eller om man tar ett steg tillbaka. Då upptäcker man ibland en katt, på en vägg, högt uppe på en vägg. Man ges ingen förklaring till varför den sitter där. Vad den har där att göra. Men man såg den i alla fall. Den fick en att le, att fota, att tänka, att klura, att undra…
Någon som vet varför det sitter en katt, ett katthuvud högt uppe på en vägg, på ett thus i Örebro?

Sometimes when you rise your head, takes a step back or look up, you might see things. Why not  a cat, or something else for that matter. But it might be a cat, the head of a cat on a wall, high up. You may not find an explanation why the cat´s there. But it is. It does make you think though. Anyone that knows why it´s there?
/Madde

Tagged with:
 

7 Responses to Titta upp ibland

 1. eva albrektsson skriver:

  Hej Madde
  Såg den också!!! Kanske nytt “klotter” i så fall väldigt fint. Får du veta svaret, låt oss veta
  Eva

 2. Anna-Maria skriver:

  Mysko katt,just där? Olika.

 3. Maria skriver:

  Jag har sett sådana katter lite varstans. Inte i Örebro för där har jag inte varit, men jag tror både i Stockholm och Uppsala. Det är något sorts “klotter” men av kul art tror jag.

  • madde madde skriver:

   Å vad spännande :) Jag tycker det är hur roligt som helst & jag blir väldigt nyfiken…

 4. Frida skriver:

  Kära Madde, nu ska du få lära dig något av dagens ungdom! Katterna är gjorda av Lissie Dancefloor Disaster, ett musikkollektiv som även pysslar med gatukonst. Spelade på Emmabodafestivalen förra året när jag var där och har även med sig kattansiktena som en del av numret!

  Mer kan du läsa här: http://www.ostran.se/nyheter/emmaboda/katter_oeverallt_katter/

  KRAM!

 5. […] Katterna som jag bloggade om häromdagen har sitt ursprung och hänger ihop med  Lissi Dancefloor Disaster- ett musikkollektiv som också ägnar sig åt gatukonst. Jag fick en kommentar till mitt förra inlägg av Frida: Kära Madde, nu ska du få lära dig något av dagens ungdom! Katterna är gjorda av Lissie Dancefloor Disaster, ett musikkollektiv som även pysslar med gatukonst. Spelade på Emmabodafestivalen förra året när jag var där och har även med sig kattansiktena som en del av numret! Mer kan du läsa här: Ostran.se, KRAM! Tack Frida för att du har lärt tant nåt nytt, Kram! […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.