Katterna som jag bloggade om häromdagen har sitt ursprung och hänger ihop med  Lissi Dancefloor Disaster– ett musikkollektiv som också ägnar sig åt gatukonst. Jag fick en kommentar till mitt förra inlägg av Frida:
Kära Madde, nu ska du få lära dig något av dagens ungdom! Katterna är gjorda av Lissie Dancefloor Disaster, ett musikkollektiv som även pysslar med gatukonst. Spelade på Emmabodafestivalen förra året när jag var där och har även med sig kattansiktena som en del av numret!
Mer kan du läsa här: Ostran.se, KRAM!
Tack Frida för att du har lärt tant nåt nytt, Kram!

The cat face on the wall, the photos that I posted a couple of days ago has now an explanation. The cats goes together with Lissi Dancefloor Disaster – an experimental art & pop movement from Sweden. I know this thanks to a comment from a friend. Thanks Frida!
/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.