Har fullt med färg i huvudet idag. Jag har kurs ikväll, Måleriska fotofantasier. Jag skall inspirera förskolepedagoger och lärare hur de kan använda foton och måleri tillsammans, efter varanndra och som komplement. Roligt, roligt. Har inte plats för mycket mer än så idag. Fullt med färg bara.

I´ve got paint everywhere. I´m having a course this evening & it´s about paint and colour. The name of the course is´nt really translatable but word for word it´s something like “picturesque photo fantasies” – It´s about using photos & paint – togehter and side by side. It´s a course for preschool teachers and teachers. It´s going to be great fun.
/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange