Jag antog en utmaning för ett tag sedan – en mellanrumsutmaning hos Slöjdakademin. Jag har tänkt, tänkt, skissat och tänkt ännu mera. Jag har fotograferat och jobbat med mina bilder. Jag har  klippt ut, ändrat färg, satt hop, tagit bort, lagt till, lagt bakom, lagt framför. Jag har använt bilder av mig själv. Ett slags självporträtt. Här har jag hittat  mina mellanrum. Det blev inget textilt arbete, det blev inget måleri, det blen inga relifer eller skulpturer. Det blev digitala bilder och bildbehandling. Men det fungerar och så här får det vara. Just nu.

Deadline för mellanrumsutmaningen har varit och galleriet hos Slöjdakademin börjar fyllas. Jag hittar här en massa spännande mellanrum. Här finns tolkningar, tankar, experiment och underverk. Här hittar jag insiration till annat. Kanske blir det mellarum i alla fall, en annan gång.

The challenge  interspace I´ve accepted from Slöjdkademin has come to an end. Deadline. I´ve thought and thought, I´ve tried and experimented. I´ve taken a lot of photos and  I´ve photo shoped them. I´ve worked with pictures of myself, a kind of self-portraits. I never came round to fabrics, paint, sculptures…Pictures, digital pictures is what became of it. And that´s fine. In the Sköjdakdemin gallery you can see what others did. Fantstic interspace interpetations. This is inspiring for me, maybe it´ll become new interspaces…
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 + 14 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange