Har suttit och tittat igenom bilderna från kursen med Jenny Bullen (som jag var på i augusti) Hittar där en massa roligt, en massa idéer och inspiration. Glädjefullt. Den kursen var nog det roligaste jag gjort på länge. Var-så-goda, inspireras av lager-på-lager-broderierna. Ha en bra dag!

I´ve been looking trough my photos from the embroidery course I took in august, with Jenny Bullen. There´s a lot of inspiration there, a lot of fun, a lot of joy. That course was one of the best things I´ve experienced in a long time. Look & be (hopefully) inspired by the layer-upon-layer embrodiery. Have a great day!
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 + fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.