I köket, på väggen, på väg in till min ateljé hänger ord som är bra att ha där. What you want is what you get. Det man vill ha får man. Det man fokuserar på får man. Stort och smått, bra eller dåligt. Sant, helsant för mig. Det är bara så att man måste jobba för det. Ibland mer och ibland mindre. Jag försöker tänka på vad det är jag egentligen vill. Definiera mina mål, min väg, min önskan och mina förhoppningar. Min inställning till livet. Mitt glas är halvfullt… Ditt?

On my kitchen wall hangs a couple of words wich is true, for me. What you want is what you get. You get what you focus on. God or bad. Big or small. You just have to work for it, sometimes harder… They help me focus, define my goals, my wishes, hopes and intentions. My approach towards life. My glass is half full. Yours?
/Madde

Tagged with:
 

One Response to I köket och livet

  1. […] det utvecklas och förändras över tid gör skillnad. Gör all skillnad. Att leva sina värden. What you want is what you get. Klokskap på en […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 + 14 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.