När jag gör mina sagoworkshops för de minsta barnen håller vi ofta till på golvet, på stora vaxdukar. Ett utmärkt plagg är då mina sagoworkshopstofflor – mjuka och väldigt enkla att ha med. Men de är ju tråkiga. Jag har tänkt länge att jag skulle sy ett par nya, i någon fin färg med ett litet broderi på, men det blir liksom aldrig av. I väntan på den göra-nya-tofflor-inspirationen så har jag piffat upp mina gamla trista tofflor. Piffat på ett otroligt enkelt sätt, men det blev bättre, mycket bättre. Jag ska ha dem på i morgon, på sagoworkshop på stadsbiblioteket.

When I do story-workshops with small children, we often use the floor. We work on big pieces of oil-cloth / wax-cloth. A good thing to wear at these workshops is my slippers. But they are´nt really beautiful, just comfortable. So for a long time I´ve thought of making a pair of new ones, beautiful ones with embroidery on them. But it never seems to happen. So instead I decorated my ugly ones, a simple decoration. But it did the job. It´s so much better. I will wear them tomorrow.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange