I vissa avseenden är jag väldigt organiserad, i vissa andra inte lika mycket. I min syateljé har jag länge orgainserat, organiserat om och organiserat igen. Nu börjar jag komma fram till en lösning, till hur jag vill ha det. I min ordning (mestadels i alla fall) så har jag en del lådor, sortimentslådor för knappar å annat. En gammal kryddhylla fungerar som både förvaring och som hylla. Idag skall jag inhandla ytterligare några sortimentslådor, min pärlor behöver ett hem…

In some ways ways I´m organized & in some ways not. I´ve had an ongoing project in my sewing room for a while. It´s near now, quite near, to the way I want it. But I´m still going shopping today, shopping for more assortment boxes. I´ve got more things that needs to be organized.
/Madde

Ps. det var en riktigt rolig kurskväll igår, det kommer kanske bilder längre fram :) / It was a really great workshop yesterday :)

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange