Jag måste få göra ännu ett hemma-hos reportage. Denna gång ifrån en helt ordinär (ganska sunkig och inte så spännande) studentkorridor. Jag har hjälpt en kamrat & blivande student att komma i ordning i sitt studentrum. Den enorma kontrasten från att komma in i det kala, institutionsmöblerade och slitna rummet till att lämna det med omklädda stolar, gardiner, personliga detaljer och schysst tyg är fantastisk.

Jag tror också att får det bara gå några månader så kommer rummet att var ännu mer personligt och trevligt, när hon fått bo in sig lite. Kanske blir det till och med så att det (det trevliga och vackra) sträcker sig ut i korridoren och till det gemensamma köket & tv-rummet… det hördes något sånt när vi vinkade hej då…
(fisken och kaninen i fönstret gjordes för övrigt på min ståltråds-workshop i torsdags)

I have to show you some pics from a friends home – a home wich is a student-room in a dormitory. Rooms wich are quite boring, worn and old to begin with. But with fabric, personal details and a lot of work the room is now lovely, comfy and fantastic. And i guess, in a couple of months even more so…
(the rabbit & fish in the window, where made in my work-shop last thursday by the way)
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Hemma hos…

  1. Marie skriver:

    Tack Madde för hjälpen, hade inte funkat utan dig! Tack också för en inspirerande kurskväll. Alla borde unna sig en sådan kväll. Jag är så nöjd med min slända och mitt lilla får som jag gjorde.

  2. madde madde skriver:

    Glad att kunna hjälpa till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange