Jag har ju varit på broderikurs i helgen & jag hade hur kul som helst. Vi hade mycket “lektionstid”, fre 18-21, lör 8.30-21, sön 8.30-12, så det var otroligt intensivt. Vi var 17 personer som arbetade fokuserat, träget, intresserat och inspirerade. Vi hann med en himla massa skoj och jag har tagit en himla massa bilder. Jag tänker visa en hel del bilder för er, men inte idag. Det kommer att ta några dagar eller så att sortera, beskära och välja ut. Först och främst måste jag ladda ner alla bilder från kameran men det får bli i morgon. Jag är lite sliten. Inte nog med att jag har varit på kurs, jag har också kört 130 mil i helgen.
(bilden visar ett ATC-broderi i närbild)

My embroidery course this weekend was fantastic. It was long hours, really intense, wonderful & inspiring. I´ve taken a lot of photos & I´m going to show a lot of them for you – but not today, It´ll take a while. I´m a little bit worn, not did I just embroid the whole weekend I drove 1300 kilometres as well. (in the picture there is an ATC embroidery,  close-up)
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − sju =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange