På broderikursen för ett par veckor så arbetade vi utifrån foton på landskapet runt omkring oss, vår närmiljö. Jag valde ett foto av min grannes kanoter. I mitt förra inlägg om dessa broderier fick ni se mina fotot jag utgick ifrån och de första stegen. Här ser ni nu broderierna som de blev, som de är. De sitter numera ihop. Jag  har kvar att fixa till kanterna lite, men jag vet inte ännu hur jag vill ha det så det får vänta ett tag.

In the embroidery course I took a couple weeks ago we worked with landscapes. In my last post about this I showed the photo I worked with and my first steps. Now I show you what became of them. They are now one piece. I don´t know how I will (or if I will) trim the egdes or what else… Time have to tell.
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Båtar, båtar, båtar

 1. eva albrektsson skriver:

  Så härliga de blev, Madde…och så mycket stygn. Jag gör om mina lite, ett bättre bakgrundstyg. Pratade med Kristina som också gör om lite..Skulle vara kul att se de andra färdiga
  Vi ses/Eva

 2. TJ skriver:

  These are so amazingly beautiful Madde!! It inspires me to think differently about how I can create this winter in my small home now that I no longer have a separate studio space… Look at the amazing results with small pieces of fabric!! Keep going girl!!
  Best wishes, tj

  • madde madde skriver:

   It was a great and inspiring course. Using the scraps of fabric, torn edges, layering = I loved it. Try it :) Hope the move back to the US has gone well.
   & your words give me energy TJ.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem + 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange