Sitter och planerar en workshop som jag skall ha nästa vecka. Jag skall möta personalen från två förskolor & ha en inspirerande halvdag med dem (förhoppningsvis också rolig, intressant, spännande, minnesvärd…). Grovplaneringen gjordes i våras – det blir fokus på grupp, arbetslag, textil och skapande. Nu sitter jag med finplaneringen, går igenom mina förråd, klurar på hur lång tid vissa övningar tar osv. Så det är mycket som snurrar i huvudet just nu. Idéerna föder andra idéer, so jag får försöka spara till en annan gång, tills när de passar bättre.
Att ha kurs och workshop är ju faktiskt det roligaste jag gör – hurra!

I´m planning a workshop for next week. I´m gonna meet pre-school teachers from two pre -schools. The workshop will focus on team dynamics, creativity & fabrics. The coarse planning were made a couple months ago & no I´m making the fine planning. A lot of ideas is flying through my head. Some I have to save for another occasion. Having workshops is perhaps the greatest thing of all – yay!
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + 7 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange