En kurs för den som har lust! (eller vill hitta den) Kom till Skeppsvik så broderar vi, vad som helst, överallt och hur som helst, vi börjar där du har lust…  Dagen innehåller snabba komma-loss-övningar, genomgång av olika broderiuttryck, skissande och massa broderi. Det är kul, jättekul till och med. Kommer du? Inga speciella förkunskaper krävs.

Dag 22 oktober
Tid 09.30-16.00
Kostnad 900:-* inkl moms

Anmälan görs via e-post till: info (at) designmadde.se senast den 10 oktober.
Frågor? ring Madde på tfn 070-308 95 94

* Vegetarisk lunch, kaffe och skissmaterial ingår. Meddela eventuella allergier. Kursdeltagarna tar med eget broderimaterial – i god tid innan kursen skickas en materiallista ut som vägledning. Visst material finns att köpa.

I´m giving a one-day workshop in embroidery, 22 october 09.30-16.00 . It´s to inspire, to set free creativity and to keep on embroiding… Lunch, coffee & some material is included in the price. For information e-mail me at: info (at ) designmadde.se

/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − 5 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange