Jag är ju med i The Great Big Stitched Postcard Swap –  ett vykortsbyte med över 160 personer från ungefär 20 länder. Alla gör ett stygnat vykort & skickar till en person. Ett kort är ju en lagom uppgift i värmen. Jag har haft en icke-görande sommar, dvs  en tänkande sommar så detta arbete var en bra start på görandet för mig. Temat på The Great Big Stitched Postcard Swap är BLOOM så jag började med att trycka en blomma med textilfärg på vitt bomullstyg. Efter det så stygnade jag lite med symaskinen & sedan blev det handbroderat och lite mintgrön textilfärg på slutet. Nu skall jag lägga kortet i ett kuvert och skicka det till England. Undra var ifrån mitt kort kommer?I´m part of The Great Big Stitched Postcard Swap – 160 people from over 20 countries. In this swap you make one card & you get one. Perfect with only one, since it´s been & is very warm & I have´nt been so productive this summer. So this is a great start for what I hope to be a more creative autumn. This is what my card looks like & it´s now going to be sent of to England. (Print, machine stitching, embroideri & textile paint). Wonder where the postcard I´m getting will come from…
/Madde

Tagged with:
 

5 Responses to Big Bloom

 1. ann skriver:

  Underbart vacker, jag önskar att jag var med och att det var mig du skulle skicka till :-D

 2. madde madde skriver:

  Å tack!
  Ska vi byta ett kort med varann Ann? Ett stygnat kort?

 3. Karin skriver:

  Vilken fin blomma!
  Den kommer att sprida glädje i England!

 4. madde madde skriver:

  Tack fina Karin.

 5. Sandeep skriver:

  These are all so neat! I’d love to join your postcard swap! I’ve never done a swap bfroee, but it seems like it would be so much fun! I love your site, the colors are just wonderful on this cold winter evening!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 + sju =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange