Jag träffade en sjuårig kamrat och vi gjorde såpbubblor ihop. Kamraten har riktigt bra såpbubble-utrustning så vi kunde göra riktigt stora, stora, stora bubblor. Oj vad skoj & så vackert det är med såpbubblor. Det är så roligt och man vill aldrig sluta…
Stora och sega bubblor får man om man blandar glycerin i lösningen, HÄR finns recept. Mycket nöje!

I made soap bubbles yesterday. My seven year old friend has the right equipment to make really big bubbles. It was so much fun & I never wanted to stop. If you want to make them big you have to mix in glycerin, soap bubble formula HERE.

/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 + 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange