& den lyser vacker och varm. Ännu en vacker sommardag & här hemma jobbar vi i trädgården. Vi fäller träd, tar bort sly, hugger ved, krattar och idag skall vi rensa förråd och garage och köra bort trasiga saker. Det hör till sommaren också, att fixa och göra fint. När det är klart ska jag ta en bok, sätta mig tillbakalutad och läsa. Emellan bladvändningarna skall jag tänka, planera och få lust. Lust till skapande, lust till färger och trådar.
På tal om gult är det ju en färg som många kan ha svårt för – både vad gäller på blommor, kläder och i det egna skapandet. Jag använder rätt lite gult. Men jag jobbar på det. Jag gillar nog gult, riktigt mycket. Helst den citrongula. Den gula som drar sig åt det gröna…

The yellow sun i shining and it´s yet another summers day. I´m workning in the garden, chopping wood, taking care of everything & making it nice, better and great. When it´s all done it´s time to enjoy the sun, the summer, my books, my friends…
Yellow is a colour that many has got a problem with. Not a lot of people like it. I´m working on it. I do. I like yellow, specially lemon yellow. Yellow that stretches out towards the green…

/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Solen är gul

  1. TJ skriver:

    Yellow is a crazy color. I love it, I hate it. Not a lot of people wear it. It doesn’t look good on everybody. Poor yellow!
    PS – love the snippet of the book too, did you read it Madde??

    • madde madde skriver:

      Just started reading it today, & planning on reading a chapter now & then… it´s gonna take a while cause it´s summer & detective stories have priority :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem + 12 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange