Jag har två fina väskor där jag har mina broderigrejer – garn, trådar, pärlor, nålar, fingerborgar osv. Två väskor för att jag växte snabbt ur den ena, jag har vuxit ur den andra också så nu har jag två. Kanske måste jag leta efter en tredje. Säg till om ni ser nån fin rosa väska i samma stil.

Here are my two bags in wich I keep my embroidery kit – threads, needles, scissors, pearls etc. I´ve got two bags cause I soon grew out of the smaller one, now I need two. Perhaps it is time to look for a third? Let me know If you spot one similar to these.
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Broderiväskorna

 1. Madde! Happy birthday! This morning, as I was taking a shower, I was dreaming of taking a trip to Sweden. All of my ancestors are from there and my grandma still speaks Swedish sometimes. So, to see your comment and then to discover your blog was such a wonderful treat. I will be back for sure!

  • madde madde skriver:

   Thanks & you´re very welcome back :) You can practice your swedish here & surprise grandma… ;)
   Välkommen åter & ha en riktigt bra sommar!

 2. Min tråd skriver:

  Vilka söta små väskor! Klart broderiet ska ha en fin väska!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 5 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange