Jag sitter vid havet i strålande sol. Varmt, skönt, sommar. Några kilometer bort regnar det. Vi ser regntunga moln, grå himmel. Sommaren vid havet trycker undan molnen och ger oss ännu en dag med middag på altanen vid vattnet. Där sitter vi med tärnor, sädesärlor och vajande lupiner. Det är vackert idag.
Jag ger er en bild ur min skissbok. En dam vid vatten, vid havet. I cerise klänning. Ännu en dam. Ännu ett collage.
Må gott i solen vänner!

I´m sitting on the sun deck by the sea. Summer at last. Clouds, a lot of them, but there are a few kilometers away. It´s raining over there. By the sea it´s sunny. Lovely. Dinner in the sun with my lovely husband, the terns, the wagtails and the lupins. It´s a beautiful day. My art journal lady is by the sea. Yet another lady. Have a great day all of you!
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Vid havet

  1. Maria skriver:

    Låter så skönt med en dag på havet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange