I går broderade jag & idag har jag klätt om stolsitsar. Det är stolar till min kurslokal. Nu har jag fem, det fattas en stol. Kanske hittar jag den på auktion i sommar, eller på en loppis eller så. Alla stolar är olika, men vita, med grått linnetyg med ett broderat hjärta på. Enhetligt men individuellt. Jag trivs så. Hellre flera vackra saker, av olika sorter, än bara en. Så ser det ut i mitt köksskåp också. Alla kaffemuggar är olika. Alla fina på sitt sätt & då blir de ju fina tillsammans, plus att man kan välja mugg efter humör och personlighet.

Yesterday I embroidered. Today I re-covered seats. These are chairs to my studio, where I hold workshops. I need another chair to, I want six all togehter. Maybe I´ll find it this summer, in a yardsale or in a summer auction…My chairs are similar but different. They are all white with grey, embroidered linnen. I like different & variation. It´s the same in my cupboard. All the coffee mugs are different. All beautiful and different.
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to Två stolar till

 1. Annica skriver:

  Fint det blev. Du har verkligen gett ordspråket Finns det hjärterum så finns det stjärterum ett ansikte ;-)

 2. ann skriver:

  supersnyggaste stolarna någonsin, och så kul att stolarna får vara med en gång till.

 3. madde madde skriver:

  Det är faktiskt riktigt roligt att fixa stolar :)

 4. Min tråd skriver:

  Vilka tjusiga hjärtan o så fina stolarna blev. Något att apa efter på mina tråkiga ikea-sitsar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton + sex =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange