Nu är allt klart inför dagens kurser, Ståltrådsfåglar & rostiga sländor. Det återstår bara att brygga kaffe & fylla vattenflaskorna. Nu på förmiddagen kommer en arbetsgrupp som har sommaravslutning hos mig. De skall passa på att avnjuta en lunch på herrgården här ute idag också. Håller tummarna för att det skall bli lite sol & inte så blåsigt när dom kommer, att Skeppsvik skall visa sig från sin bättre sida. I kväll sedan är det dags för dagens andra kurs. Undra om det blir några ståltrådsfåglar gjorda idag?

Everything is ready & in a couple of hours it´s time for workshop no.1. The first group is a group of colleagues. This evening it´s workshop no.2. What will they all do today? Will there be any wire birds done?
/Madde

Ps. på fotot ser du alla alster som gjordes på Ståltrådsfåglar & rostiga sländor förra veckan.

Tagged with:
 

2 Responses to Ståltråd x 2

  1. Leena skriver:

    Tack för en trevlig kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + 14 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange