Vacker sommarkväll & glada, kreativa, lustfyllda kursdeltagare som gick min kurs härom kvällen, Ståltrådsfåglar & rostiga sländor. Det tillverkades fantastiska saker. Inga fåglar dock, men många sländor & hjärtan. Stolta, rosenkindade & glada kursdeltagare. Jag planerar just nu två kurser till, de går av stapeln på måndag. Eventuellt blir det en eller två till i sommar. Har du lust är det bara att höra av sig. Oj, vad roligt det är att ha kurs. Hur roligt som helst.

I had a workshop the other night. On monday I have two more. Probably another one later in june. I love it. Workshops is so much fun.

/Madde

Tagged with:
 

5 Responses to Sländor & hjärtan

 1. Anna-Maria skriver:

  Ser fram emot detta!

 2. […] och tar emot kursanmälningar och planerar veckans kurs. Det är dags för Ståltrådsfåglar och rostiga sländor igen. Det är roligt som vanligt! Jag har också annat spännande på gång men det berättar jag […]

 3. kaniz skriver:

  hej har ni broderikurs på internet?tack
  vänligen kaniz

  • madde madde skriver:

   Nej, tyvärr! Kolla upp med studieförbunden på din ort, där kan du kanske finna en broderikurs. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange