Jag tycker mycket om rosor – som mönster. Som mönster på tyg, papper, plåt, kartong, glas… Jag är inte lika förtjust i verkliga rosor, det finns vackrare blommor än så. När vi flyttade hit ut till havet så var trädgården full av rosenbuskar – överväxta, inte så snygga, rosenbuskar. Rosor kräver omtanke och skötsel. Jag kunde inte ge dem det så jag grävde upp dem, slängde bort dem – till några grannars förfäran tror jag. Jag har planerat annat, på några ställen har jag lagt stenar.
Rosor på plåt i form av en burk är däremot alldeles underbart (tycker om humlan också). Den här burken är mitt senast loppisfynd och den skall få förvara saker i mitt arbetsrum.

I like roses – as prints. Prints on fabric, paper, tins, glass…I don´t like real roses as much. I dug up the roses that were in my garden when we moved here, I think there´s a lot of other flowers that are more beautiful & more easy to care for. Roses on an old tin-can is perfect (like the bumblebee as well) It´s my latest flee-market finding. I´m going to store things in it, in my studio.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Ljuvliga rosor

  1. ann skriver:

    Men så roligt, vet du såna kakburkar hade min mamma när jag var barn 2 stycken. Undrar var de tog vägen???

  2. madde madde skriver:

    Kanske i en gömma någonstans, eller är detta en av dem…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton − tretton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange