…så vill man säga att det var bättre förr. I alla fall att mångfald berikar och att små producenter behövs. Fy farao så himla tråkigt om bara de stora kedjorna, de stora producenterna skulle finnas. Det skulle betyda än mer likriktning än det redan är.


Hurra för alla små producenter, hurra för alla individer, hurra för det egna, det lilla, det personliga, det oförutsägbara. Hurra!

Diversity enriches us. The handmade, the small producers, the boutiques, the artists, the personel. We need it, we have to have it. It would be awfully boring with only the big chains, the big producers. Today I cheer for the small producers, the unexpected, the individual.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange