Min vän Robert (Teater Mila & Teaterledarutbildning) står bakom ett Teater- & bildkollo som går av stapeln i Burträsk, på Edelviks Folkhögskola, om somrarna. För att få gå på kollot skall du ha gått ut sexan & men inte börjat gymnasiet. Många har gått i flera år. Många är ledsna över att nästa år vara för gamla och inte få gå mer. I går var jag där. Under den tiden kom det fram flera till Robert och bad & bönade att man skall få fortsätta på kolla trots att man går i gymnasiet…Kan man få bättre betyg!? .Jag var där och gästade kollot på kvällen, ett litet gästspel (de har olika gästspel alla kvällar) & hade en workshop. Vi jobbade med karaktärer, textilt återbruk, teckning, teaterkostym och replik. Det var en kort, intensiv och väldigt rolig workshop & jag var glad & trött när jag begav mig hemåt. Jag kommer gärna nästa år igen, för inte är det någon åldersgräns på gästerna? Jag vill också gå på kollo.

Yesterday I visited a theater- & art camp for youth in Burträsk. (13-16 years)  Behind it all is a friend, Robert, who also is the director of a theater “Teater Mila“. I did a workshop with them all  & we worked with personas, reused clothes, fabrics, drawing & cues. It was intensive, fun, crazy & wonderful. A lot of fun. I´d really like to do it again, next year...
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Jag vill oxå va på kollo…

  1. […] Det är andra gången jag har workshop på det här sommarlägret, den första var för några år sedan. Jag mötte 28 fantastiska ungdomar och det gjordes fantastisk teaterkostym. De delades in i […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + nio =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange