Det är en fröjd att komma hem till min kamrat. Hennes kök gör mig glad, sprittande och full av inspiration. Hela hennes hem är vackert, men köket är rosa och därför speciellt. Speciellt lockande och underbart för mig. Det är också fantastiskt  rosa. Inget mesigt färgval. Det är klart, distinkt och självklart. På väggen samsas guldramar och barndomens favoritbild som hängde i alkoven hos hennes farmor och farfar.


Hennes hem är ett av de mest personliga jag vet. Hon vill och vågar göra det hon tycker om. Hon gör det hon känner för oavsett vad inredningsmagasinen och det stora varuhuset förespråkar. Love it!
Tack för att jag fick fota vännen.

This pink room belongs to a friend of mine, it´s her kitchen. Her home is really personal, everything is picked by her and she does what she likes, wants and  feels. She don´t care about glossy magazines, and the latest trends. Her home is wonderful & the pink kitchen is great, fantastic, amazing & beautiful. Love her mix of things.
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Hemma hos…

  1. Camilla skriver:

    Tack själv Madde! Alltid ett stort nöje att sed. Kram

  2. Camilla skriver:

    Tack själv Madde! Alltid ett stort nöje att ses. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange