Känner du för att prova på nålfiltning/torrtovning så ger jag en kvällskurs den 15 juni, 18.30-21.30 i min lokal i Skeppsvik.

Ull kan vara precis som du vill att den skall vara, gulligt eller elegnat. Kom & nålfilta/torrtova (kärt barn har många namn) en hund eller en blomma, gör en brosch eller ett halsband. Arbeta med ull i alla möjliga färger. Gör nåt vackert och personligt till dig själv. Kursen kostar 395:-  och i kurskostnaden ingår allt material & fika! Anmälan sker via e-post: info(at)designmadde.se senast 3 juni.

The 15th of  june I´m arranging another workshop called ”Wool: cute or elegant”. It´s a one-evening-workshop in my studio by the sea. Wool can be what you want it to be. You can do an animal, a brooch or a necklace. Do something beautiful to you!
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 + 18 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange