Då var trädgårdsmässan avklarad (det känns i rygg & fötter). Vi har haft roligt, vi har träffat en himla massa människor. Många har förundrats, fascinerats, inspirerats & blivit glada av vår monter, av våra färger, materialval & vår minträdgård. Jag och Anna-Maria, oanat, gjorde en miniträdgård i tre delar: terassen /viloplatsen – den lummiga, ängen / promenaden & sjön. så roligt vi har haft!Missade ni detta & känner att det vore roligt att se i verkligheten så bege er till Buketten City i Umeå, där ställer vi ut vår minträdgård! Skynda, skynda, skynda.
Men i går var det också valborg & besök vid majbrasan. Vilket för mig innebär att våren är här, ljuset, värmen (ja, den är inte riktigt här, men den skall väl komma så småningom) Vi träffade grannar, vårsånger sjöngs, jag fotograferade & varm glögg serverades. “Sköna maj välkommen till vår bygd igen…”


The gardening fair is over. It´s been great. Our mini-garden was a success. We have inspired, fascinated & made people happy. Our mini-garden will now be displayed in a flower shop in Umeå, so it´s still possible to see it. Yesterday was Walpurgis Night – where we light fires all across the country, songs in celebration of spring is sung etc etc. For me this is really the beginning of spring, the early beginning of summer. Lovely!

/Madde

5 Responses to Trädgårdsinspiration, valborg & vår

 1. Berith Schampi skriver:

  Vilken genialisk ide. Ska skynda till buketten och se ;-)

 2. ann skriver:

  så fint, så snyggt, så underbart!!!

  • madde madde skriver:

   Tack så hjärtligt :) vi hade riktigt roligt under arbetet med miniträdgården & det var väldigt skoj att möta reaktionerna på mässan!

 3. karin skriver:

  Å, så fint!
  Jag vill också ha en miniträdgård!!
  Fast jag har ju en stor…
  :-)

  • madde madde skriver:

   Men du kan ha en liten också. Lätt som en plätt. Den kan bo på köksbordet, ute på bron. Den kan åka med dig till Hälsingland, till Stockholm, på turné… :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange