Jag har under några dagar haft totalt fokus på mina studier. Jag har under året gått en c-kurs i Skapande Svenska vid Umeå Universitet. Vi har nu haft de tre sista dagarna på kursen & de har varit sprängfyllda med seminarier och uppsatsopponeringar. Det har varit spännande, trevligt och väldig intressant. Ingenting annat har fått plats i mitt liv under dessa dagar (men nu är jag tillbaka). Kursen har gått på halvfart & distans (man träffas några gånger per termin) vilket har varit grundförutsättningen för att kunna genomföra den. Skapande Svenska är otroligt roligt, givande, spännande och utvecklande & jag kan verkligen rekommendera det om ni gillar & vill skriva.
Jag säger som Bodil: Brinn för livet & beskriv det.
Så skriv, berätta, sy, plantera, dansa, måla, tryck, klistra, spela – uttryck dig!

I´ve been absorbed the last days with my studies at the university. But now my course in creative writing is over & I can return to this, to everything…

/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − arton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange