Jag har tänkt på det länge & nu när det börjar somras är det dags att ha kurs igen här hos mig i Skeppsvik, nämligen tisdagen den 7 juni (18.30-21.30). Jag har en egen lokal där vi håller till & är det vackert väder kan man faktiskt sitta på altanen och jobba.

Det är en kvällskurs där du får göra något för  att smycka din trädgård eller balkong: ståltrådsfåglar, trollsländor, hjärtan…
Det blir vackra & personliga ting som rostar & sedan står vackert roströda mot grönskan. Utsmyckningar som kan hänga fritt i luften eller monteras på pinnar som sedan sticks ner i rabatter eller krukor. Kursen kostar 395:-  och i kurskostnaden ingår allt material & fika!

Anmälan sker via e-post: info(at)designmadde.se senast 1 juni.
ps. ta gärna med en avbitartång, rundtång & plattång om du har, annars finns det att låna

In june I´m arranging a workshop called “Wire birds & rusty dragonflys”. It´s a one-evening-workshop in my studio by the sea. You can use the birds, dragflys etc in your garden, let it rust & it´ll be beautiful against the green.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 + 17 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange